Byggföretag

Bodin Bygg – Bygg för företag och fastighetsägare

Table of Contents

Bodin Bygg - Bygg för företag och fastighetsägare

I Stockholm finns mängder av byggare som levererar flera typer av tjänster. För den som driver ett företag eller äger fastigheter och letar efter om- eller tillbyggnation av till exempel restaurang, hotell, industri eller kontor finns Bodin Bygg & Byggledning som utlovar högkvalitativa resultat på sina byggen. Miljö och kvalitet är två ledord för företaget och dom erbjuder även separata tjänster i form av byggledning för både stora och små projekt.

Huvudinriktning

Bodin Bygg är ett byggföretag med huvudfokus mot företag och fastighetsägare och utför arbeten som ombyggnation, tillbyggnation och även nyproduktion. Med många resurser och bred kompetens tar dom sig an många olika typer av jobb, till exempel om ett kontor behöver byggas om eller byggas ut. Behöver man hjälp med ett helt eller bara delar av ett projekt, eller om man efterfrågar byggledning, går det att ordna och skräddarsy helt efter önskemål.

Total- eller delad entreprenad

Bodin Bygg är ett byggföretag som erbjuder att utföra både totalentreprenad och delad entreprenad, beroende på vad kunden behöver och vad som i slutändan kommer bli bäst. Vid helentreprenad sköter företaget precis allt som har med bygget att göra och vid delad entreprenad samarbetar dom tillsammans med andra byggare och hantverkare. Oavsett vad man väljer så jobbar dom för nöjda kunder själva eller med hjälp av några av branschens främsta aktörer.

Arbetssätt med miljö i tanken

Miljö och kvalitet står också i fokus hos Bodin Bygg och man jobbar aktivt med att göra bra materialval, använda sig av rätt typ av arbetsmetoder och minska på transporter och resor för att spara in på miljön så mycket som det bar går. Alla anställda hålls uppdaterade kring arbetsmiljölagen och jobbar alltid efter en miljöplan, för ett tryggt och säkert arbete. Hela arbetsprocessen är dessutom kvalitetssäkrad och företaget är certifierande enligt byggbranschens krav.

Även fast det finns många byggföretag i Stockholmsområdet och runt om i landet kan det vara svårt att veta vilket man ska välja. En återkommande rekommendation är att ta in offerter från flera olika byggföretag för att därmed få olika lösningar presenterade. Beroende på hur nära inpå arbetet ska utföras kan priserna variera kraftigt. Detta kan även bero på om det sker några större bostadsprojekt i området vilket därmed kan ta upp en stor del av arbetskraften.