Ny

Välj rätt leksaker till ditt barn

Barn i alla åldrar uppskattar leksaker under sin uppväxt. Och i dag finns det en uppsjö av olika sådana för barn i alla åldrar, med olika intressen och under olika årstider. Leksaker uppmuntrar inte bara barn till att leka och vara kreativa utan främjar även deras utveckling. Vissa främjar exempelvis barnets motorik. De flesta passar också lika bra att leka med ensam som i en större grupp med barn. Det finns också leksaker som passar på allt från picknicken med familjen eller på landet till i badkaret eller på kalaset med kompisarna.

Vilka som passar ditt barn bäst beror på olika faktorer såsom:

  • ålder
  • intressen
  • tillfälle
  • årstid

Ett brett urval av leksaker att välja mellan på nätet

För en baby passar självklart inte samma leksaker som för en 12-åring och vice versa. Därför är givetvis åldern en betydande faktor. För en baby handlar det mer om pedagogiska och utvecklande varianter som till exempel främjar eller utvecklar finmotoriken eller andra kognitiva färdigheter.

Genom det stora utbudet finner du också passande leksaker utifrån barnets intressen. Du hittar allt från vetenskap, experiment, musik och bygg till djur och fordon och allt däremellan. Du finner också leksaker som passar såväl inomhus som utomhus beroende på årstid.

Välj ditt barns leksaker med omsorg

Man bör välja leksaker med omsorg. Genom att välja säkra och certifierade produkter minimerar du risken att barnet gör sig illa genom att leka. Leksaker är produkter som har särskilda krav på just säkerheten, till exempel avseende kemikalier och utformning. Leksakerna ska därför ha rätt märkning och säkerhetsinformation då de i annat fall inte får säljas. Detta är med några få undantag. Du bör dock alltid hålla lekande barn under uppsikt.

Hos oss finner du ett brett sortiment med många välkända varumärken såsom Brio, Bamse, Disney, Marvel och Pippi Långstrump. Allt för att du ska kunna ge bra och trygga leksaker med hög kvalitet till ditt barn. På köpet får du också en snabb leveranstid, öppet köp i ett helt år och genom att handla på nätet kan du göra det när det passar dig bäst. Bättre kan det ju knappast bli.